Produkty >> AVES

Pieczeń Francuska

Pieczeń Francuska

Pieczeń Wiejska

Pieczeń Wiejska

Baton szynkowy

Kiełbasa grubo rozdrobniona, na przekroju widoczna mozaika utworzona przez duże kawałki mięsa z fileta i uda drobiowego, kolor różowo - biały, łatwa do pokrojenia. Delikatny smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw smakowych poddanych procesom obróbki technologicznej.

Blok drobiowy z serem (duży)

Wyrób garmażeryjny opiekany z widocznymi na przekroju kawałkami żółtego sera i papryki, łatwy do krojenia. Smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw smakowych poddanych procesom obróbki technologicznej.

Golonka z kurczaka

Wędlina na przekroju której widoczna jest mozaika utworzona przez duże kawałki mięsa z uda kurczaka, skórki drobiowej oraz galaretki, łatwa do pokrojenia. Wyraźny smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw smakowych poddanych procesom obróbki technologicznej.

Kurczak faszerowany

Wyrób garmażeryjny opiekany gdzie farsz mięsny został zawinięty w płaty z fileta i skóry kurczaka, łatwy do porcjowania. Smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw smakowych poddanych procesom obróbki technologicznej.

<<1 - 2>>
* Uwaga: Zapytaj o ceny swojego dystrybutora - Oddziały.